Vilka vi är…

Vi är två systrar som brinner för vackra bröllop och välmående brudar.

Victoria

är utbildad frisör och makeup artist som har jobbat i branschen i 15 år. Hon utförde sin frisörutbildning på Marvel Schools i Toronto, Kanada där hon blev godkänd frisör och färgtekniker. Hon utförde sin Makeup utbildning på SoMA – The School of Makeup Art i Toronto, Kanada. Hon har sedan dess jobbat på flera framgångsrika frisörsalonger och gått vidare utbildningskurser som MAC Bridal Makeup kurs och Redken Principals of Design. Hittills under sin karriär har hon sminkat och gjort håruppsättningar på över 50 brudar.

2014 flyttade Victoria tillbaka till Sverige och nu fokuserar hon på det hon tycker är allra roligast, att hjälpa brudar och även tärnor att bli vackra och må bra på Bröllopsdagen.

Katarina

är utbildad ekonom och har jobbat med marknadsföring. Hon brinner för att hitta och utveckla spännande produkter som kan göra din dag ännu mer magisk. Hon är ansvarig för bloggen och webbshoppen.


5 Snabba...

Victoria

Gift? Inte än

Viktigast när man väljer frisör? Tillit till frisören och en proffsig attityd är avgörande eftersom det kan vara en dag fylld med känslor, förväntningar och en hel del stress.

Favorit blomma i buketten? Ranunculus

Bästa låt att få igång dansen?  Celebration – Kool and the Gang

Råd till blivande brudar? NJUT och släpp loss. Du har planerat så länge och nu är det äntligen din dag.

 

 


Katarina

Gift? Ja i snart 12 år

Viktigaste att tänka på på bröllopsdagen? Vi gifte oss långt ifrån vår hemort och jag tyckte det var rätt jobbigt att få ihop allting. Jag är oerhört tacksam att Victoria fanns på plats och kunde göra oss vackra hemma hos min svägerska i lugn och ro.

Favorit blomma i buketten? Pion

Bästa låt att få igång dansen? Billie Jean – Michael Jackson

Råd till blivande brudar? Drick inte för mycket, det behövs inte. Du kommer att bli berusad av all uppmärksamhet och stämningen på dagen.