Vad Vi Gör…

Pretty Darling är ett företag som strävar efter göra  brudar och brudpar vackra och välmående. Vår främsta mål är att du som brud skall njuta så mycket som möjligt på din bröllopsdag. En fantastisk del av dagen är förmiddagen innan ceremonin då man gör sig vacker tillsammans med nära och kära. Känslorna är många; glädje, förväntan och kanske lite nervositet. På Pretty Darling, kommer vi till dig och gör dig iordning på valfri plats i Skåne innan bröllopet. Du njuter, tillsammans med nära och kära, av timmarna innan vigseln i en lugn och harmonisk miljö och slipper resor och extra stress.

Service

Vi erbjuder professionell hår- och sminkservice på plats om det så är din festlokal, ditt hem eller annan valfri plats inom Skåne. Vi har lång erfarenhet av bröllop och är specialiserade på just bruduppsättningar och brudmake-up. Vi har alla nödvändiga redskap och använder bara produkter av högsta kvalité.

Accessoarer

Vi tillhandahåller även vackra håraccessoarer och en kollektion med det viktigaste sminkprodukterna för din vackraste dag.

Tips och Råd

Vi ämnar också, genom vår blogg och sociala medier, att dela med oss av smarta tips, expertkunskap och praktisk information till dig som skall gifta dig.