Pretty Darling ~ Arbetsmetod

Väljer du att anlita Pretty Darling så kommer processen se ut så här:

Förarbetet (2-4 månader innan Bröllopet)

Först föreslår vi att du letar efter inspirationsbilder (kolla gärna på vår Pinterest där vi har massor med bilder) som ni skickar till oss samt en bild på dig själv och på klänningen, eller av dig i klänningen och helst några olika vinklar. När du tittar på frisyrer, tänk på vad som passar din anksiktsform, din hårtyp och hur brudklänningen ser ut. Om du har svårt med det kan jag alltid hjälpa till med en konsultation.  Du behöver inte hitta en bild på exakt det du vill ha. Det går sällan att hitta en exakt bild på ”din” uppsättning. Istället rekommenderar jag, att leta efter olika delar du gillar som vi  sen kan sätta ihop till just din egen helhets- “look”. Vanligtvis, så kommer du fram till max 3 alternativ med håruppsättningar och 2 med smink vilket vi utgår ifrån när vi gör ditt provomgång. Vi pratar också igenom om det är tärnor eller andra som är intresserade av vår service.

Provet (1-3 månader innan Bröllopet)

När du har kommit fram till vilka  stilar du vill testa så bokar vi in en provomgång. Provhår/sminkning tar ca 3 timmar beroende på hur många frisyrer vi provar. Jag rekommenderar att provomgången görs 1-3 månader innan bröllopet. Provomgången kan göras hos dig (i Skåne), i lokalen i samband med ett besök eller i Malmö. Ett tips; du kommer att se strålande ut efter provomgången så boka gärna in en date med din blivande man, vänninorna eller familjen efteråt.

Under provomgången tar vi bilder och noteringar så att vi lätt kan replikera det på själva bröllopsdagen. Obs. vi kommer att fakturera er för provomgången vilket vi sedan drar av slutfakturan efter bröllopet.

På Bröllopsdagen

På Bröllopsdagen kommer jag till er på valfri plats inom Skåne. Om det är fler som skall sminkas eller friseras så gör jag ett körschema för dagen och bruden kommer vanligtvis någonstans i mitten av schemat.  Vi skall vara färdiga minst 45 minuter innan vigseln eller 30 minuter innan fotografering börjar och vi lägger schemat utifrån det.

Tärnor och annan service

Vi börjar med en snabb konsultation för tärnorna, då jag inte har träffat dem förut, sedan börjar vi med håruppsättningen och sedan smink. Vi ser till att det finns tid på slutet för touch-ups på skulle det behövas…man kan aldrig spreja för mycket!